We are in fact a team whether or not you realize it.

We are in fact a team whether or not you realize it.

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Spremljevalci

keshe

ponedeljek, 16. januar 2012

SaLuSa, January 16, 2012





   
SaLuSa  16.01.2012





Dogodki se nezadržno bližajo koncu. Približuje se čas, ko boste prejeli oprijemljivejša sporočila o tem, kar vas čaka. Temni so zaustavljeni in verjetno ste že opazili, da ne morejo več narekovati svetovnih dogajanj. Njive institucije razpadajo, z njimi pa njihova možnost, da diktirajo, kaj se bo dogajalo na posameznih trgih. Njihov pohlep in aroganca sta jih pahnila po poti pogube. Ne bo jih dovoljeno, da znova vzpostavijo svojo vladavino. Zato ste še vedno v prehodnem obdobju, naši zavezniki pa postopoma zaključujejo akcije, ki so potrebne, da se spremembe uresničijo.

Svetloba še kar raste in pomaga tistim dušam, ki so se šele prebudile. Težko je, ko te duše prosimo, naj spremenijo prepričanje, ki ga imajo o svojem življenju. Del težav je v tem, da je vlada skrbela za to, da so bili ljudje prepričani v nekaj drugega in ne v resnico. Veste, da že tisoče let sledimo razvoju človeštva in dokazi o naših stikih z vami še obstajajo. A so vas prepričani, da ne obstajajo in da raziskujejo vesolje ter nas iščejo. Na srečo ste mnogi med vami videli naše vesoljske ladje in ste toliko razumni, da ste uvideli, da mi uporabljamo ta vozila. Veliko število pričevanj o neposrednih stikih vam je na voljo, ko so ladje pristale na zemlji, prav tako so na voljo dokazi o našem srečanju z vladami. Prikrivanje je preprečilo vprašanja in pa zadrego, ko bi morali priznati, da smo velikokrat ponudili, da na zemljo prinesemo mir, a so nas zavrnili.

Vsekakor pa mi delamo na tem, da bi pospešili razkritje, ker dokler ne bomo uradno priznani in sprejeti, ne moremo izpeljati množičnega pristanka, pač pa bomo še naprej preletavali ozemlje. Razumeti morate, da vam ne smemo vsiliti, kontakt pa mora biti odgovor na vaše povabilo in pred tem potrebujemo vaše dovoljenje. Če bi ta pogoj ignorirali, bi vplivali na vas, a vi morate sami ustvarjati pot vaše duše. Ko vas bomo odprto srečali, bodo seveda še ljudje, ki bi jim bilo ljubše, da ne bi prišli, a dovoljeno nam je, da odgovorimo, ko je večina za to. Prioriteta je na tem, da vam čim prej pripravimo pot, da se boste premaknili naprej s tem, da vam omogočimo dostop do prednosti in novih odkritij, ki so bile do sedaj skrite.

Naloge, ki so pred nami, so kar precej velike, a bomo znova potrdili, da ne bomo imeli prav nobenih težav, da vam nove tehnologije hitro predamo v uporabo. Naši zavezniki delujejo previdno, preden se vse razkrije, ker mora priti pravi čas in ne želimo, da bi zabredli v težave. Ko bodo začeli s svojim delovanje, bo to sprožili serijo dogodkov, ki vas bodo dvignili, tako da boste brez dvoma vedeli, da se je Nova doba začela. Pred Vnebohodom pa je potrebno še marsikaj postoriti, mi pa bomo za to poskrbeli. Za nas nobena naloga ni prevelika, saj imamo milijone ladij, ki jih lahko v kratkem času odpokličemo. Pravzaprav se načrti naše misije pogosto spreminjajo, zato smo vedno pripravljeni na znak za začetek. To dovoljenje bo dano v tako kratkem času, da smo že zelo vznemirjeni.

Vnebovzetje zahteva, da se nanj še naprej pripravljate. Ko se nivo vibracij dviguje, jih morate sprejeti in zagotovo boste opazili, kako vas krepijo. Čisto drugače bo, kot pred leti, ko je bil napredek počasen in skoraj neopazen. Sedaj bi morali opaziti, da lahko vzdržujete visok nivo umirjenosti v vseh situacijah, tudi, ko se nahajate v energijah nizkih vibracij. Do konca leta se bo nakopičila kritična masa, ki vam bo pomagala pri prehodu skozi zvezdna vrata. Do takrat bodo lahko vrata prestopili samo tisti, ki so se na to zadostno pripravili. Če vam je ideja o vnebohodu všeč, in je takšen tudi vaš namen, je skoraj gotovo, da ga boste dosegli. Res je potreben napor, a ni niti malo tako težko, kot si predstavljate.

Nikar ne skrbite glede napada črnih sil, ki naj bi tekom leta pokvaril vaša pričakovanja, ker ne bodo vedeli, za kaj gre in mi vmešavanja ne bomo tolerirali. Njihov čas je skoraj potekel in oni se v celoti zavedajo, da bodo izgubili moč. Naše zaveznike smo prosili za pomoč, ker se nasilje po svetu nadaljuje, in ki bi ga pomoč omilila. Ko bodo na vodilnih mestih pravilni ljudje, lahko nadaljujemo z našim delom in odgovornostjo drug do drugega. Vedite, da ste, preden ste se rodili, vedeli, da boste del postopka Vnebovzetja in da bodo imeli mnogi izmed vas posebne naloge. To kaže na to, kako dobro je bil pripravljen Božji načrt, da zagotovi, da se vse zgodi v določenem času. Vsak dan je bil od začetna zelo natančno načrtovan in to pomeni, da je temnim namenjeno, da propadejo. Ta podatek bi moral dati zagon vsem, ki še dvomijo.

Mati zemlja je bila relativno tiho, če upoštevamo, da trpi hude bolečine zaradi čiščenja. A pazite, do konca tega ciklusa bo prišlo še do nekaterih fizičnih sprememb. Sledite svojemu notranjemu čutu, ker ste vsi intuitivni, a le malo od vas se zaveda tega, kar vam je bilo dano. Ne zamenjajte to z vašim odgovorom na strah, ker vas bo to vodili v paniko, v času, za katerega vam toplo svetujemo, da ste mirni. V resnici bi vam morala prihodnost prinesti veselje, ker boste z gotovostjo vedeli, da se zaključujejo končne izkušnje. V mislih imejte prihajajoče čase in še posebej prekrasni zaključek, ko bo izpolnil vse obljube, ki so vam bile dane in ko boste končno dvignjeni in ko boste v polni meri užili mir in srečo.

Sem SaLuSa iz Siriusa in sprejemam vaše misli, ki so mi namenjene. Zahvaljujem se vam za vašo prijaznost in ljubeče energije, ki jih pošiljate članom Galaktične Federacije. Naša srca veseli, da ne le priznavate našo prisotnost, pač pa smo veseli, da mislite tudi na nas. Bolj ko se povezujemo, bolj združujemo Ljubezen in Svetlobo.


Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


 Prevajalca: Alenka


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at




Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

invoc


INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00H Ljubljana, Slovenia

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
v slovenskem jeziku

GREG GILLES

GREG GILLES
v slovenskem jeziku